Jump to content

CoNNer

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CoNNer

  1. CoNNer

    Sedinta 20.06.20

    Prezent și eu. Sper sa nu pice netul...
  2. CoNNer

    Cerere Admin tEk

    Pro si de la mine chiar daca nu ai orele necesare.
  3. CoNNer

    SEDINTA 31.05

    Prezent și eu in principiu. Dacă nu ajung la timp voi anunța.
  4. PRO si de la mine! Limbaj adevat si te-am vazut destul de des pe server.
  5. CoNNer

    ban pt. "ma-ta"

    Pro unbann. Eram pe server și eu și din câte știu ban-ul a fost temporar. Data viitoare te rog sa respecți modelul de cerere.
  6. Pro și de la mine!
  7. CoNNer

    Ban Arys

    Dacă ti-a fost făcut ss și nu l-ai trimis la cererea adminului, contra unbann!
  8. Contra! Îmi e greu sa cred ca poza nu s-a salvat odată ce pe alte servere ti s-a salvat...
  9. Te-am văzut pe server dar dupa părerea mea ai cam putine ore. Sa vedem ce zic și fondatorii.
  10. Pro și din partea mea. Te-am văzut destul de des pe server.
  11. CoNNer

    Cerere unban

    Mai asteapta sa intre un fondator si vom vedea dupa. Scuze este unul din ei...
  12. CoNNer

    reclamatie

    Termina odata cu smiorcaitul, eu am vrut sa te ajut si tu chiar ai fost nesimtit... macar fii asumat si recunoaste. Adaug cateva printuri din conversatiile cu el: *vezi ca te incurci in minciunile tale, ti-am dat de 3x ban.
  13. CoNNer

    reclamatie

    Ma tu esti si analfabet observ :)). Motivul: "lb". Iti recomand sa citesti si regulamentul. Daca citesti la fel cum scrii mai bine renunta.
  14. CoNNer

    reclamatie

    Salut, Copile dar tu chiar esti nesimtit. -primul ban a fost pe motiv: no.ss(ti-am facut poze nu le-ai primis, te-am banat. Pana a doua zi aveai tot timpul sa le editezi); -al doilea ban: no.wg(ti-am zis sa imi trimiti wg te-am asteptat o gramada ti-am dat ban, Scuze poate sa confirma ca era si el pe sv.). Dupa aceea am stat o gramada sa te ajut sa iti faci wg, ca sa ma trezesc tot eu injurat si sa zici ca te iau la misto la final pe ce motiv? Ca ti-am zis ca te ajut a doua zi(pentru ca era prea tarziu)? Plus ca ti-am si explicat ca nu iti merge sa faci scan-ul pentru ca tu nici macar nu aveai instalat wr. Dupa asta te-ai apucat sa imi scrii ca un disperat pe forum si la final fara sa iti zic nimic m-ai si injurat. Ce ti-am zis eu ma pe chat? Sa zici motivul pentru care te-am banat. Si da am pus la motiv "lb" pentru ca m-ai injurat. Si asa este ti-am zis sa iti ceri scuze pentru tot ce ai spus . Nu veni acum cu lugulugu pe aici sa te smiorcai. Am dovezi pentru tot ce am zis mai sus. P.S.1 Ban ai primit de fiecare data pe un motiv intemeiat. P.S.2 Cum te vad pe server mai bine iti dai quit inainte sa te vad eu ca sa nu iti iei iar ban.
  15. Salut, *draga mea Alexandra orice mesaj incepe cu o forma de salut, ca nu esti pe "maidan" aici! Aia a fost varianta ta... sa zic si eu varianta mea(chiar ii rog pr fondatori sa verifice): Discutia cu tine a pornit din momentul in care eu ti-am zis sa nu mai starnesti lumea(nu mai tin minte de cine te luasei sau ce i-ai spus) doar te-am avertizat in urmatorul mod: "sa nu urli dupa de ce iei gag". Si dupa ai inceput sa comentezi, te-am lasat dupa care m-ai jignit. Sincer am vrut sa iti dau ban temporar din prima dar neavand timp am zis sa iti dau gag pentru 30 de minute ca poate te vei linisti in modul asta. Dupa ce ai primit gag 30 de minute te-ai pus spec. Ti-am dat kick odata ce nu jucai(te-ai pus intentionat spec). Ai intrat din nou la joc (ti-am dat gag 20 min lb) pentru ca atat iti ramasese din 30. Dar dupa ai trecut spec din nou(ti-am dat kick iar) pentru ca nu mi se pare normal ca tu sa stai spec si altul care sa vrea sa joace sa nu poata intra.(server ul era full). Dupa asta ai intrat iar si ai inceput sa ma injuri. fara sa iti zic nimic(chiar ii rog pe fondatori sa verice in consola). In momentul ala ai primit ban 30 de minute motiv "lb". Dupa ce ai primit ban 30 de minute ai venit pe forum, mi-ai lasat doua pm(atasez poza mai jos) dupa care mi-ai facut reclamatia. Sincer imi este rusine ca ti-am raspuns la aceasta reclamatie, mi-am pierdut cateva minute inutil si nici macar atat nu meriti ca femeie(femeia aia de 30+ de ani care insinuezi tu ca esti)... P.S. Cat o sa am admin pe acest server tu nu vei mai juca aici!
×
×
  • Create New...