Jump to content

buNNNicel

Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by buNNNicel

  1. Ai un pro si de la mine
  2. dovada https://imgur.com/a/baAXuYL wargod's rosu dupa unban : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2014540
  3. buNNNicel

    Unban Ierbaru

    unbanned ! te astept si pe ts.intrusii.ro ( poti intra si pe server ) t/c
  4. buNNNicel

    Unban Ierbaru

    Te-am mutat la spec ca sa-mi dai wargod's nu mi-ai dat ! Te-am mutat si sim spec pt wargod's , nu ai dat ! https://imgur.com/a/baAXuYL + mai si puneai " ?? " cat sa mai stau dupa tine ?!
  5. buNNNicel

    IanCu #

    Pro nume rezervat ! (te-am vazut doar o singura data pe server)
  6. buNNNicel

    UnBan CsC

    Ai fost banat de server automat ! 1; Ori ai jucat cu aim , sau ai un counter-strike de toata jena (cu coduri) 2; Incearca sa descarci un counter-strike normal de pe ; https://www.gametracker.com/games/cs/ Pana atunci banul va ramane !
  7. was a mistake , by the way you are unbanned ! t/c
  8. Pro , limbaj decent ,online pe ts / cu orele stai binisor p.s @arsenie Data viitoare trebuie sa mentionezi acel " Pro "
  9. buNNNicel

    Unban sMENARu

    1 Nu ai urmarit cererea de unban 2 Ti-am trimis linkul pentru a descarca wg , tu mi-ai dat un alt wg (uitati-va in banlist) 3 Ti-am scris timp de 5-8 minute in consola daca esti , tu nu mi-ai raspuns . Ai unban !
  10. Eyyy dar nu uita ca eu si @martipanex am inceput sa jucam in ultima saptamana din (aprilie) pe server , si tot am intrat in top
  11. Nick : buNNNicel Vărstă : 21 SteamID : "buNNNicel" 17995 STEAM_0:1:539293616 Link gametracker cu nick-ul vostru : https://www.gametracker.com/server_info/cs.intrusii.ro:27015/top_players/?query=buNNNicel De unde ai auzit de serverul nostru ?: Google
×
×
  • Create New...