Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Va juca FCSB pe Stadionul Steaua? Oficialii MApN au decis, în final, cine va evolua în Ghencea


Recommended Posts

În spațiul public au existat numeroase propuneri în legătură cu numele pe care ar trebui să-l poarte noul stadion din Ghencea. Arena va purta în continuare numele "Steaua", lucru confirmat de Ministerul Apărării Naționale, pentru Digi Sport.

Stadion Steaua

Arena din Ghencea, caz închis! FCSB nu este dorită pe Stadionul Steaua
MApN a garantat că numai secțiile de rugby și fotbal din cadrul clubului Steaua și echipele naționale vor putea evolua pe noul stadion: "Noul stadion va purta numele clubului, respectiv Steaua. Până la această dată, nu au fost purtate discuții referitoare la organizarea unui meci de inaugurare a noului stadion.

Noul stadion va găzdui meciuri, în cadrul competițiilor oficiale, ale echipelor de fotbal și rugby ale CSA Steaua București.

Detalii legate de prețul de închiriere al Stadionului Steaua!
Prețul de închiriere al arenei va fi stabilit în euro/mp/lună în baza unui raport de evaluare imobiliară întocmit de un evaluator autorizat, având în vedere prețul pieței, destinația și utilitatea imobilului, precum și activitatea pentru care este închiriat imobilul.

Până la acest moment, nu au existat discuții pentru ca arena să primească o denumire comercială. De asemenea, vă informăm că nu avem o estimare a sumelor necesare pentru amortizarea investiției din moment ce, la această dată, nu avem un cost final al investiției și niciun istoric al cheltuielilor de întreținere pentru noua arenă", se arată în răspunsul oferit de MApN, pentru Digi Sport.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...