Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Destinație surpriză pentru Thiago Silva. A acceptat salariul, care va fi al doilea din istoria echipei


Recommended Posts

Lui Thiago Silva îi expiră contractul cu PSG după finala Champions League, însă fundașul e "vânat" de mai multe echipe, chiar dacă are 35 de ani.

Club Brugge KV v Paris Saint-Germain: Group A - UEFA Champions League


Deși a fost dorit de Chelsea și de fosta sa echipă, AC Milan, brazilianul a ales Fiorentina, potrivit publicației Corriere dello Sport. Cele două părți au bătut palma, iar fotbalistul a acceptat și salariul, care va fi de 4,1 milioane de euro pe an.

Thiago Silva va câștiga la Fiorentina de 4 ori mai puțin față de PSG
Este al doilea salariu din istoria Fiorentinei, după după cel al lui Franck Ribery, care are 5,3 milioane, însă pentru Silva este oi remunerație de aproape 4 ori mai mică decât avea la PSG, unde încasa 16 milioane pe an.

Cheia mutării lui Silva este chiar Franck Ribery (37 de ani), cu care brazilianul a discutat. Interesant este că Fiorentina este una dintre cele mai tinere echipe din Europa, însă Silva și Ribery sunt cei mai experimentați fotbaliști ai italienilor și au împreună 72 de ani.

Conform sursei citate, Thiago Silva a început deja să-și caute casă la Florența. Pentru Silva va fi a doua experiență în Italia, dupăc e de la Milan, între 2009 și 2012. De altfel, brazilianul a spus de mai multe ori că ar vrea să își încheie cariera în Europa.

De Thiago Silva s-au mai interesat Arsenal și Everton.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...