Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

FIFA schimbă regulile. Ce se întâmplă cu jucătorii care au cel puțin o selecție pentru o echipă națională


Recommended Posts

FIFA vine în sprijinul jucătorilor cu o nouă regulă. Potrivit canadienilor de la Sportnet, forul mondial propune o schimbare în ceea ce privește eligibilitatea unui fotbalist pentru echipa națională.

FIFA Executive Committee Meeting

Astfel, dacă un jucător a evoluat de trei ori pentru o echipă națională până la vârsta de 21 de ani, el va putea să aleagă o altă țară pe care să o reprezinte, cu condiția ca selecțiile să fi fost cu cel puțin 3 ani înainte.

Până acum, dacă un jucător apuca să evolueze un singur minut pentru o țară, atunci el nu mai avea dreptul să reprezinte altă națiune. Acum, acest lucru va fi posibil, iar forul mondial motivează totul prin faptul că acum jucătorul își va putea face o idee mai corectă despre ce națională vrea să reprezinte.

În plus, noua "flexibilitate" propusă de FIFA ar urma să-i dea posibilitatea jucătorului să revină asupra naționalei pe care vrea să o reprezinte dacă a fost selecționat, dar nu a apucat să joace niciun minut.

Modificarea va intra în vigoare pe 18 septembrie, la congresul FIFA, dacă cele 211 naționale vor acorda votul. Însă este de așteptat ca asta să se întâmple.

Grupul de lucru de la FIFA a dezbătut noua regulă timp de aproape doi ani pentru a ajunge în forma actuală, așa că acum ea va fi supusă votului.

Cazul lui Munir El Haddadi a stat la baza noilor reguli
De unde a plecat totul? Cazul lui Munir El Haddadi, de la Cupa Mondială 2018 a fost cheia. Mijlocașul ofensiv a dosit să reprezinte naționala Marocului, dar a pierdut apelul la FIFA pentru că evoluase o singură dată pentru Spania, în septembrie 2014, timp de câteva minute, în calificările pentru Campionatul European.

FIFA va elabora și alte reguli în care va preciza cât de mult va trebui să trăiască un jucător într-o țară pentru a fi eligibil la naționala respectivă.

Astfel, dacă un copil mai mic de 10 ani se mută în altă țară, el poate juca pentru prima țară dacă a stat acolo cel puțin 3 ani. Dacă un copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani se stabilește în altă țară, el poate reprezenta prima țară dacă a avut rezidența acolo cel puțin 5 ani.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...