Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Reacția lui Helmut Duckadam, după ce MApN a spus cine va juca pe Stadionul Steaua. ”Nu vor rezista financiar!”


Recommended Posts

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a rămas siderat în momentul în care a citit articolul de pe digisport.ro în care cei de la MApN au spus clar cine va juca pe noul Stadion Steaua.
 

Helmuth Duckadam/ Foto: Captură Digi Sport

”Ce are MApN-ul cu stadionul? Eu sunt foarte curios să văd, dacă după un an, se va păstra aceeași abordare. Eu nu cred că vor rezista din punct de vedere financiar, la un asemenea stadion, cu o echipă de Divizia C (n.r. - Liga 3) și o echipă de rugby”, a spus fostul mare portar, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Duckadam nu crede că MApN va da bani pentru a întreține Stadionul Steaua
După ce i s-a transmis că MApN are un buget foarte mare, poate cel mai mare dintre toate ministerele, Duckadam a replicat: ”Nu știu dacă MApN are dreptul de a investi bani în această pază. Nu e chiar așa simplu cu banii publici.

În plus, eu știu că ei au cedat mii de baze militare, pentru că nu avea bani ca să le întrețină, iar acum vor da bani la stadion?”, a mai spus Duckadam, la Digi Sport.


 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...