Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Pică transferul lui Alibec? Gaziantep nu mai dă niciun cent în plus. Marius Șumudică: ”În câteva luni, Denis e liber!”


Recommended Posts

Marius Șumudică (49 de ani) îl dorește cu orice preț pe Denis Alibec (29 de ani) la Gaziantep, dar nu știe dacă transferul se va face.

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep / Foto: Profimedia

Antrenorul a explicat că, în acest moment, oferta lui Gaziantep este clară și nu va fi mărită, indiferent de pretențiile Astrei pentru Alibec.

Marius Șumudică: ”Oferta e de 600.000 de euro!”
”În momentul de față sunt cu impresarul Cătălin Liță, cu care lucrez. Cu el am făcut toate transferurile în Turcia. Am luat deja doi jucători la sugestia lui. În legătură cu Alibec, acum este destul de greu să se facă. El e în legătură cu cei de la București. Clubul nostru oferă 600.000 de euro, plus 30% din următorii trei ani de contract, dintr-un eventual transfer. 

Salariul lui Denis ar fi în jur de jumătate de milion de euro, ceva de genul ăsta. Plus niște bonusuri extraordinare, aici se dau 5-6 mii de euro la victorie. Credeți-mă că, zi de zi, îmi vine jucători de clasă, liberi de contract. Cer 700 de mii, 800 de mii, 900 de mii. I-am refuzat. Eu cred în Denis. Mereu am crezut în el. Îl pot face să joace la un nivel bun, ridicat. Și la Astra jucam sistemul 3-5-2. Nu e ușor să găsești jucători pe care să-i faci să evolueze pe posturile respective”, a spus Șumudică, la Fotbal Club.

”Renunț la salariul meu, dacă Denis nu dă 12 goluri sau 12 pase decisive!”
Tehnicianul a lămurit și ultima sa declarație, devenită virală. Șumudică își ține cuvântul și e pregătit să renunțe la salariul său în caz că Alibec nu va avea cifre bune în Turcia.

”Astra a primit oferta. Problema e că Alibec mai are doar un an de contract. Asta a fost problema. Altfel, Gaziantep ar fi plătit, poate, 800 de mii sau un milion. Dar Gaziantep știe că peste câteva luni poate să-l ia liber. Astra ar mai câștiga câteva sute de mii bune, pentru că Alibec ar putea fi apoi vândut la alt club din Turcia.

Eu am zis că renunț la salariul meu, dacă Denis nu dă 12 goluri sau 12 pase de gol. Așa am zis”, a afirmat antrenorul.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...