Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Ilie Dumitrescu: "Este o bijuterie. O să-mi fac abonament primul!" Cum arată Stadionul Steaua, cu nocturna aprinsă


Recommended Posts

Stadionul Steaua se apropie de finalizare, iar constructorii au testat ieri și instalația de nocturnă.

ilie dumitrescu

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după ce a văzut imaginile cu Stadionul Steaua
Iulian Miu este cel care a publicat, pe contul său de Facebook, primele imagini cu nocturna aprinsă de pe Stadionul Steaua, iar Ilie Dumitrescu, aflat în studioul emisiunii Fotbal Club, a reacţionat imediat.

"Arată superb. Este o bijuterie. O să îmi fac abonament primul. Pentru mine contează foarte mult arena asta. Aici m-am dezvoltat ca persoană. O să mă duc cu plăcere. Chiar am fost sunat de cineva din galerie.

Eu am cunoscut cele mai mari satisfacţii aici. Îmi doresc din suflet să particip la orice eveniment. Chiar şi în Liga 3", a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club, la Digi Sport, după ce a văzut imaginile.

Stadionul Steaua, arenă de 5 stele
Arena de cinci stele din Ghencea, construită de către Compania Națională de Investiții, care a alocat suma de aproximativ 80 de milioane de euro, cel mai important proiect de la înființarea societății, arată din ce în ce mai bine.

Rămâne de văzut, după ce va fi gata, cine va juca pe noul Stadion Steaua. Asta după ce MApN a precizat, special pentru digisport.ro, că doar echipele clubului, cea de fotbal și cea de rugby, vor evolua acolo, alături de echipa național

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...