Jump to content

"FRF, obiectiv militar: se uită la ochi, ai pupilă, n-ai pupilă". Prunea: "Acolo sunt karatistul și vulcanizatorul"


Recommended Posts

Florin Prunea a lansat un nou atac la conducerea FRF.

colaj

Fostul președinte de la Dinamo a făcut dezvăluiri în ceea ce privește demisia lui Viorel Duru, fostul președinte al Comisiei de Licențiere.

De ce a fost dat afară Viorel Duru de la FRF
"L-ați văzut pe domnul Duru, care pentru mine este unul dintre oamenii cei mai buni și cei mai corecți pe care i-a avut FRF, un om de o probitate morală și profesională cum rar am întâlnit.

Și să-ți bați joc de el în felul ăsta! I-a scăzut salariul. Lui îi e rușine să spună. L-a mutat din biroul de sus, unde stătea de 10 ani, l-au mutat jos. Sus, la etajul 2, mai stau doar trei.

Acolo intri, se uită la ochi, ai pupilă, n-ai pupilă...FRF e obiectiv militar acum, n-are nicio treabă cu fotbalul, se intră doar cu legitimații. Mă mai duceam și eu pe la UEFA, dai un telefon și lumea e deschisă, te așteaptă, te ajută.

Acolo, când te duci, sunt karatistul și cu vulcanizatorul... e nenorocire: 'dar de ce a venit ăsta? Dar de ce vine celălalt?' Ați văzut, când a venit Gică Popescu, ce anchetă au făcut? Că de ce s-a vorbit cu Gică Popescu, cine a stat de vorbă cu el?

Profesioniști. Păi acum plătește-le măcar testele la Liga 2 și Liga 3. I-au mai tăiat și salariul (n.r.: lui Viorel Duru) și, cu alte cuvinte: băi, băiatule, ia vezi, poate ai treabă și te rețin. Că așa e la noi, la români", a spus Florin Prunea la Digi Sport Special.

Viorel Duru se "transferă" de la FRF la LPF
Viorel Duru nu va rămâne șomer. Fostul președinte al Comisiei de Licențiere din cadrul FRF va "schimba tabăra" și va trece la LPF.

"Merge la LPF sută la sută, LPF face un lucru care trebuia făcut de mult, un departament care să urmărească cheltuielile cluburilor și plățile către angajați. E un lucru pentru care LPF merită felicitată", a explicat Prunea.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...