Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Un fost campion cu Oțelul s-a întors la Galați. Jucătorii cu care s-a întărit echipa din Liga 3


Recommended Posts

Oțelul Galați, echipă aflată în Liga 3, l-a transferat pe Cristian Sîrghi (33 de ani), ultima oară la Petrolul Ploiești.
 

Sârghi

Un fost campion cu Oțelul s-a întors la Galați. Jucătorii cu care s-a întărit echipa din Liga 3
Campion, câștigător al Supercupei și participant cu trupa de pe Dunăre în Liga Campionilor, stoperul cu opt sezoane jucate la Oțelul, va purta tricoul cu numărul 33 și devine al patrulea jucător important cu care se întărește gruparea condusă de președintele Cristi Munteanu. 

Cristian Sîrghi li se alătură lui Ionuț Neagu, Dan Popescu și Bogdan Gavrilă - toți cu prezențe în eșalonul de elită al fotbalului românesc - pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga 2. 

"Clubul nostru are plăcerea să îi ureze ”Bine ai revenit! ” unuia dintre cei mai îndrăgiți jucători din istoria clubului, Cristian Sîrghi.

În vârstă de 33 de ani, Sîrghi este gălățean la origini și a petrecut în culorile roș-alb-albastre nu mai puțin de opt sezoane, vreme în care a câștigat Campionatul, Supercupa și a participat în Liga Campionilor cu Oțelul.

După plecarea de la Galați, Sîrghi a evoluat în străinătate, la Maccabi Netanya (Israel), Ermis (Cipru) și Flamurtari (Albania), iar în România a mai trecut pe la Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna, Gaz Metan, Dunărea Călărași", scrie pagina oficială a formației Oțelul Galați.
 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...