Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Gabi Giurgiu, tulburat de moartea prietenului Emil Jula: "Nu-mi vine să cred! Nu știam să aibă probleme de sănătate"


Recommended Posts

Emil Jula a decedat, astăzi, la doar 40 de ani, în urma unui infarct. Vestea l-a tulburat serios pe Gabi Giurgiu, fostul său coleg de la Universitatea Cluj și Oțelul Galați.

FOTBAL:OTELUL GALATI-SLAVIA SARAJEVO 3-0 (14.07.2007)

Giurgiu, clujean și el, a împărțit vestiarul cu Jula la Universitatea (1999-2006) și Oțelul (2007, 2008), cei doi făcând parte din echipa gălățenilor care câștiga Cupa Intertoto, în 2007.

Gabi Giurgiu: "Nu-mi vine să cred! Nu știam să aibă probleme de sănătate"
Amintirile lui Gabi cu Emil sunt nenumărate, însă fostul mijlocaș și-a găsit cu greu cuvintele după aflarea acestei vești tragice.

"Am aflat mai devreme puțin, din păcate. Speram să nu fie adevărat, dar s-au confirmat lucrurile. Chiar nu-mi vine să cred că s-a putut întâmpla așa ceva - infarct la 40 de ani. Nu știam să aibă probleme de sănătate, adică nici nu cred că avea, nu știu ce să spun.

În ultima perioadă nu prea am apucat să vorbesc cu el. Din ce știu, era plecat în Germania mai mult și nu prea am mai apucat să vorbim. O poveste ca asta te dă peste cap total. Amintiri multe cu el, sigur. Nu-mi vine să cred că s-a putut întâmpla așa ceva.

Te lasă fără cuvinte când auzi așa ceva. A plecat de tânăr dintre noi. Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească", a declarat Gabi Giurgiu, pentru digisport.ro.

Emil Jula a decedat la 40 de ani
Jula s-a retras din fotbal în 2018, după o experiență în ligile inferioare din Germania, la TuS Bersenbruck.

Născut și crescut la Cluj, Jula a evoluat în perioada 1998-2006 la Universitatea, iar ulterior a plecat la Oțelul Galați, unde a stat două sezoane. În 2007, el a făcut parte din echipa care câștiga Cupa Intertoto.

În 2008, atacantul a fost transferat de Energie Cottbus, formație la care a strâns 100 de meciuri, 29 de goluri și 24 de pase decisive, 27 dintre aceste partide fiind în Bundesliga.

Tot în Germania, Jula a mai jucat pentru MSV Duisburg și VfL Osnabruck. În 2013, după ce a avut o experiență și în Cipru, la Anorthosis, clujeanul s-a întors în fotbalul românesc, la Ceahlălul Piatra Neamț, unde a stat un sezon, înainte să se întoarcă la U Cluj, respectiv Oțelul.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...