Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Suferința lui Keșeru. "Credeam că nu se mai termină". Chinul prin care a trecut l-a făcut și mai puternic


Recommended Posts

Claudiu Keșeru a marcat ieri un gol în victoria formației sale, Ludogorets, scor 4-1 (2-1), în deplasare, într-un meci din etapa a treia a campionatului Bulgariei. 
Ploiesti, Romania. 7th September 2018. Claudiu Keseru #13 (Romania) during the Soccer, UEFA Nations League 2019, Final Tournament, game between the national teams of Romania (ROU) and Montenegro (MNE) at Ilie Oana Stadium, Ploiesti, Romania ROU. Foto:

Echipa românilor Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore se află pe locul secund în ierarhia din Bulgaria, cu șase puncte, la o lungime distanță de liderul ȚSKA Sofia, cu 7 puncte. 

Orădeanul format la Nantes a povestit chinul prin care a trecut în 2020. Operat în primăvară la genunchi, atacantul în vârstă de 34 de ani a efectuat un program recuperare strict, se pregătea să revină, dar a fost depistat cu Covid-19. 

Claudiu Keșeru, despre suferința prin care a trecut
Perioada de izolare care l-a ținut în afara fotbalului l-a întărit din punct de vedere mental și a revenit pe teren mai puternic. 

"Era bine totul după operația la genunchi, apoi a venit testul pozitiv și coronavirusul m-a trimis din nou acasă! Acum sunt în regulă, am ieșit negativ și-mi pot ajuta colegii. Sunt perioade când joci bine, dar nu înscrii și îți lipsește ceva.

Acum mă simt foarte bine fizic, am reușit un gol frumos și mi-am recăpătat încrederea. Dacă nu aș fi vrut să mai joc, să lupt în fiecare meci, mă retrăgeam.

Credeam că nu se mai termină calvarul, dar simt că am motivație pentru încă trei sau patru ani. Mă și apăr, fac presing și dau totul pentru echipă", a mărturisit Keșeru pentru sportal.bg, citat de Antena Sport. 

2,4 milioane euro e cota atacantului născut în Oradea 
13 goluri în 39 de partide a înscris Keșeru pentru naționala României 
2015 e anul în care s-a transferat la Ludogorets 
 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...