Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Marius Șumudică, mesaj emoționant pentru Alibec: ”M-a ajutat, acum e rândul meu! Vreau să-l văd aici”


Recommended Posts

Denis Alibec vrea cu orice preț să prindă un transfer în străinătate, iar Marius Șumudică i-a întins o mână de ajutor.

sumudica alibec

Antrenorul lui Gaziantep îl dorește pe atacant și a dezvăluit oferta pe care a făcut-o Astrei - 600 de mii de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer, însă sunt alte echipe din Turcia care l-ar tenta cu un salariu mai mare.

„Îl știu pe Alibec de 10 ani și am lucrat cu el timp de 4 sezoane. Am câștigat campionatul, am jucat în cupele europene. Și el mă cunoaște foarte bine, știe și echipa mea, are 4 prieteni aici. 

Iar el ar juca imediat, e greu să aduci un jucător ca el care ar putea intra de când vine la echipă. Și el vrea o schimbare, vrea să plece din România. El m-a ajutat, acum vreau să-l ajut eu. Vreau să-l văd aici, la echipa mea,” a declarat Șumudică într-un interviu.

Marius Șumudică vrea o calificare în Europa sezonul viitor
Tehnicianul român este în cantonament cu Gaziantep și are un meci de pregătire cu Galatasaray pe 3 septembrie. Șumudică a anunțat că vrea ca sezonul viitor să ajungă în cupele europene.

„Am nevoie de doar doi jucători, un fundaș central și un atacant, în rest pot să mă consider norocos cu echipa mea.  Sunt două opțiuni, să aducem un jucător bun sau unul liber de contract, fără echipă, căruia să îi dăm o șansă,” a explicat Șumudică.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...