Jump to content

Comentariile lui Cosmin Contra, dupa victoria cu FC Voluntari!!!


Recommended Posts

 

Cosmin Contra, după victoria cu FC Voluntari: „Aceasta este adevărata față a lui Dinamo!” + în ce condiții ar rămâne la echipă

Cosmin Contra. Sursă foto: GSP+21 FOTO
Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 23:00 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 00:01

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit noi detalii despre viitorul său, imediat după victoria neașteptată reușită de echipa sa în fața lui FC Voluntari, scor 3-0.

„Guriță” spune că „imaginea echipei din meciul cu Voluntari e cea reală”, însă vorbește cu regret despre promisiunile neonorate ale investitorilor spanioli. Contra e decis să plece de la Dinamo, însă a mărturisit că va mai sta pe bancă și la partida cu Viitorul de sâmbăta viitoare, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României. 

„Mă așteptam la această victorie și la această descătușare, sper ca victoria să fie de bun augur pentru partidele viitoare. Am jucători buni, de caracter. A fost greu să ajung la ei și să-i conving că trebuie să uite toate problemele care îi înconjoară atunci când intră pe teren. Le-am spus să le facă o bucurie suporterilor, care au venit la Săftica și ne-au încurajat cu o zi înainte de meci. Le dedicăm această victorie și lor, au suferit în ultimele luni. Sper ca imaginea din meciul cu Voluntari să fie la fel în toate meciurile. 

Aceasta este fața lui Dinamo! S-au văzut multe lucruri pozitive în această partidă, haideți să lăsăm lucrurile negative pentru altă zi și să ne bucurăm de această victorie.  Nimeni nu poate pune la îndoială victoria noastră clară.

În ceea ce mă privește, cred că varianta bună e ca fiecare s-o ia pe drumul lui. Per ansamblu, eu cred că, în această seară, s-a văzut ce poate echipa să joace și unde ar ajunge dacă s-ar rezolva problemele. Am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco. Mi-aș dori ca problemele să se rezolve, băieții merită asta. Să vedem dacă voi ajunge la o înțelegere cu conducerea. Deocamdată, sunt antrenorul lui Dinamo, vom vedea ceea ce se va întâmpla zilele viitoare. Luni, voi fi la antrenament și voi încerca ca la meciul cu Viitorul din Cupă să ne prezentăm la fel de bine și să ne luăm revanșa. 

Ar trebui să se întâmple un miracol ca cei 10 milioane de euro să fie virați. Suma asta mi s-a propus la început. În aceste condiții, putem vorbi de posibilitatea de a rămâne eu la Dinamo ”, a spus Cosmin Contra, la microfonul Look Sport. 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...