Jump to content

Elefantul mătură Aster pentru a obține primul campionat la China Dota 2 Pro Cup S2


Recommended Posts

Cel mai nou superteam din China, Elephant, a câștigat astăzi primul lor trofeu după o lovitură emfatică de 3-0 împotriva echipei Aster în marea finală a Cupei Chinei Dota 2 Pro S2.

image.png.29099d0af181cff4eb38de1403204093.png

Cele două echipe s-au întâlnit anterior în prima rundă a parantei superioare, unde Aster a câștigat cu 2-1. Elefantul a fost forțat să treacă printr-un mănuș istovitor al unora dintre cele mai bune echipe din China, inclusiv PSG.LGD și EHOME, înainte de a se întoarce la o mare revanșă finală.

Aceste serii includ jocuri epuizante, cum ar fi o victorie de 80 de minute împotriva EHOME, unde au reușit să acumuleze un avantaj de peste 140.000 de valori nete și o măcinare de 93 de minute față de strategia Techies a PSG.LGD Cu toate acestea, echipa a învățat din experiențele lor, trimitând rapid Aster în trei jocuri care nu au durat mai mult de 38 de minute.

Primul joc a început încet, ambele echipe s-au mulțumit să își dezvolte greutățile. În timp ce blocarea grea a lui Elephant și lupta în echipă cu Earthshaker, Lina și Ancient Apparition reprezentau o amenințare semnificativă pentru Morphling a lui Monet, Aster nu a avut aceleași răspunsuri pentru Anti-Mage-ul lui Eurus. Ferma gratuită a Eurus și plumbul de aur l-au făcut un coșmar pentru adversarii săi, completând o performanță fără moarte și ducându-și echipa la victorie.

Elephant a primit un sprijin neortodox Arc Warden, dar ritmul de joc al celui de-al doilea joc a fost la fel de tulbure. Aster a luat ritmul pentru o scurtă vrăjie, dar o săgeată sacră fortuită de pe Sven a lui Monet a scris începutul sfârșitului pentru Aster. Producerea de daune la distanță a lui Elephant a fost copleșitoare datorită tirului lui Drow Ranger și câmpului magnetic al gardianului Arc, permițându-le să demoleze baza lui Aster într-o clipită.

Jocul trei a fost cea mai bună lovitură a lui Aster la smulgerea unui joc de pe Elephant. În timp ce majoritatea echipei lor s-au trezit pe moarte pentru Leshrac, agresivul lui Maybe, Terorblade-ul lui Monet a ocupat primul loc în topul valorii nete. Dar, Elephant a jucat luptele aproape perfect, zonându-l în mod corespunzător pe Monet și lăsându-l pentru sfârșit. Elephant a reușit să-l omoare pe Monet o dată - și a făcut trucul.

Organizația Elephant a fost împrăștiată în saga de transfer extrase asupra fostei cărți Vici Gaming Eurus , dar gama arată bine atunci când, în cele din urmă, este lipsită de birocrație. Jucătorii și-au arătat atât abilitățile imense, cât și forța mentală pe parcursul turneului și au fost răsplătiți în mod corespunzător cu trofeul - sperăm pentru ei, primii dintre mulți care vor veni.

Campionii Elephant se îndepărtează cu primul lor campionat offline, precum și cu 30.405 dolari în premii, în timp ce al doilea campion Aster a câștigat 22.804 dolari pentru eforturile lor.

sursa by:dotesport.com

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • NeVe locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...