Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

"El este înlocuitorul natural al lui Rafa Nadal!" Puștiul de 17 ani care se anunță marea speranță a tenisului mondial


Recommended Posts

Rafael Nadal (34 de ani, numărul 2 ATP) este unul dintre cei mai mari jucători din istoria "sportului alb". După 20 de ani petrecuți în circuit și 86 de turnee câștigate, "Regele zgurii" se apropie încet, dar sigur de retragerea din activitate. Unchiul său și omul care l-a pregătit timp de mai mulți ani, Toni, l-a nominalizat pe Carlos Alcaraz drept "succesorul natural" al lui Rafa.

Citat

carlos-alcaraz

"Carlos Alcaraz a devenit, cu sprijinul rezultatelor și al jocului său, nu numai marea speranță a tenisului spaniol, ci și înlocuitorul natural al lui Rafael. Prima dată când l-am văzut jucând a fost tocmai într-un turneu disputat la academia nepotului meu și, în ciuda înfrângerii sale din acea zi, am prezis că viitorul său în lumea tenisului va fi foarte luminos.

Albert Molina, managerul său și un bun prieten al meu, m-a contrazis, argumentând că vorbele mele au adăugat un exces de presiune băiatului", a declarat Toni Nadal, citat de AS.

Toni Nadal: "Alcaraz va trebuie să se descurce cu inevitabila comparație cu Rafa"

Asemenea idolului său Rafael Nadal, Carlos Alcaraz iubește jocul pe zgură. În 2020, s-a evidențiat în turneele Challenger, reușind 20 de victorii din 24 de confruntări și trecându-și în cont trei trofee. Mai mult, în circuitul ITF, tânărul iberic s-a impus în 14 din cele 15 partide disputate și a cucerit trei titluri, două pe zgură și unul pe suprafață dură.

"Unchiul Toni" consideră că Alcaraz va trebui să ducă pe umeri o mare presiune, rezultată din comparația cu Rafa Nadal, dar îl vede capabil pe adolescent să se descurce: "Va trebui să trăiască cu inevitabila comparație cu compatriotul lui, Rafael Nadal. Consider că are un cap suficient de bine mobilat pentru a scădea acea presiune. Are multe dintre condițiile necesare pentru a deveni un jucător excelent.

În ciuda celor doar 17 ani de zile, el are un joc agresiv și variat, un fizic foarte bun și o calitate excelentă în majoritatea loviturilor sale. Progresul său în clasament și evoluția sa în joc au fost constante", a mai spus Toni Nadal.

www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...