Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 1000 FPS 12 E / Server CS GO
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Propunere inedită a liderului WTA pentru Simona Halep! Barty revine în circuit la Australian Open, după 11 luni de pauză


Recommended Posts

Ediția din acest an de la Australian Open este sub semnul premierelor. După mutarea calificărilor în altă țară și cele 14 zile de carantină în care vor intra toți jucătorii sosiți la antipozi, pentru a limita și mai mult răspândirea COVID-19, organizatorii primului Grand Slam al sezonului le-a impus participanților să-și aleagă un singur partener de antrenament cu care să se pregătească pe parcursul întrecerii.

Citat

Mutua Madrid Open, Tennis, Day Six, La Caja Magica, Madrid, Spain - 09 May 2019

Simona Halep nu și-a ales încă partenera de antrenament de la Australian Open, însă liderul mondial, Ashleigh Barty, i-a făcut o propunere interesantă. Întrebată cu cine ar prefera să se pregătească, jucătoarea născută în Ipswich, Australia, a răspuns prompt: "Sim (n.r. - Simona Halep)! Ea scoate tot ce e mai bun din mine și de fiecare dată de distrăm pe teren", a spus Barty, pentru tennis.com.

Ashleigh Barty își dorește să se pregătească alături de Simona Halep la Australian Open

Ultima partidă disputată de Barty a fost pe 28 februarie 2020, în semifinalele turneului de la Doha, împotriva Petrei Kvitova. La ediția precedentă a Australian Open, liderul mondial s-a oprit în penultimul act, la fel ca Simona Halep. Primele două clasate în topul WTA s-au întâlnit de patru ori în circuit, sportiva din România adjudecându-și trei dintre dueluri.

Pe lângă Simona Halep, România va mai avea alte patru reprezentante pe tabloul principal de la Australian Open: Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA), cu mențiunea că Sorana Cîrstea s-a retras de la turneul de la Abu-Dhabi din cauza unei accidentări la abdomen și nu se cunoaște încă disponibilitatea sa pentru competiția de la antipozi.

www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...