Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 1000 FPS 12 E / Server CS GO
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Campioana olimpică de la Rio a declarat forfait pentru Australian Open


Recommended Posts

In 2016, Monica Puig a devenit prima campioană olimpică din istoria țării sale. Jucătoarea din Puerto Rico a învins-o pe Angelique Kerber în finala probei de simplu feminin și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. În afară de performanța răsunătoare de la Rio, Puig mai are un singur trofeu în palmares, cel de la Strasbourg, din 2014.

Printr-o postare pe rețelele sociale, a 105-a jucătoare a lumii a anunțat că nu va evolua la primul Grand Slam al anului. Monica Puig a declarat forfait pentru Australian Open, din cauza unui disconfort la umărul drept: "Din păcate, nu voi fi prezentă la Australian Open, din cauza unor probleme la umăr, care mă deranjează de la finalul sezonului trecut.

Muncesc din greu alături de echipa mea pentru a reveni pe teren cât mai curând posibil", a fost mesajul jucătoarei din Puerto Rico.

Monica Puig a declarat forfait pentru Australian Open

Citat

monica-pui2

Cea mai înaltă poziție atinsă de Puig în clasamentul WTA a fost locul 27, în 2016. De-a lungul carierei, sportiva de pe continentul american a câștigat peste 3,5 milioane de dolari din tenis. În 2020, Monica Puig a disputat doar trei partide oficiale, toate pierdute.

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 71 WTA) s-a retras astăzi de la turneul de la Abu-Dhabi, înaintea duelului din primul tur, împotriva Karolinei Pliskova. Jucătoarea din România a acuzat probleme la abdomen, iar participarea sa la Australian Open este incertă.

Turneul WTA de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), primul din sezonul 2021, se dispută în perioada 6 - 13 ianuarie, în direct și în exclusivitate pe canalele Digi Sport.

www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...