Jump to content

Răspunsul surprinzător dat de Sorana Cîrstea în aeroport, întrebată dacă se vaccinează împotriva COVID-19Numărul 71 WTA, care vine după accidentarea suferită la Abu Dhabi, a oferit un scurt interviu pe aeroportul din București, chiar înaintea plecării.


Recommended Posts

Numărul 71 WTA, care vine după accidentarea suferită la Abu Dhabi, a oferit un scurt interviu pe aeroportul din București, chiar înaintea plecării. Întrebată dacă se va vaccina împotriva COVID-19, sportiva a fost fermă.

Sorana Cîrstea, despre vaccinul anti-coronavirus: ”Probabil că ni se va cere oricum!”

Citat

Sorana

”Da, clar, mă voi vaccina. Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de cinci ori. Probabil ni se va cere oricum, însă nu am nicio problemă cu asta. Când îmi va veni rândul, voi face vaccinul liniştită.

Cred că trebuie să mai aştept, va mai dura puţin. Momentan am înţeles că mai întâi se vaccinează persoanele esenţiale, medici şi cei din linia întâi. Noi trebuie să ne așteptăm rândul”, a răspuns jucătoarea noastră.

În 2020, Sorana Cîrstea s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumită de restricțiile și turneele anulate din cauza coronavirusului. ”Poftim? Aflu din nou de pe Twitter”, scria ea pe 17 martie, când a aflat că turneul de la Roland Garros a fost reprogramat.

În octombrie, românca a trecut printr-un moment neplăcut în Cehia, înaintea turneului de la Ostrava, când s-a trezit blocată în camera de hotel în așteptarea rezultatului la testul de COVID-19. 

"De peste 25 de ore stau în cameră și aștept rezultatul testului COVID-19. Îmi puteți spune, vă rog, ce se întâmplă? Aparent, nimeni nu știe nimic, indiferent pe cine aș întreba. Mulțumesc!", a scris Sorana, pe Twitter.

Sorana Cîrstea, despre restricțiile din Australia: ”Cinci ore în afara camerei”

Sorana Cîrstea a vorbit și despre restricțiile pe care le va trăi în Australia.

”Vom fi restricţionaţi la cinci ore în afara camerei, în care trebuie să faci şi tenis, şi pregătire fizică, şi recuperare. Nu ai voie să mănânci decât în cameră. Toate aceste lucruri ni s-au spus dinainte şi noi a trebuit să alegem dacă acceptăm sau nu”, a spus românca.

Cine intră în procesul de vaccinare anti-COVID în România:

  • Etapa 1: Persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat
  • Etapa 2: Include populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale
  • Etapa 3: Include populația generală


www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...