Jump to content

"M-am speriat și am chemat doctorul!" Ce poate provoca un meci intens jucat contra lui Roger Federer


Recommended Posts

2013 Australian Open - Day 10

 

Francezul Jo-Wilfried Tsonga și-a amintit sperietura de după meciul cu Roger Federer (5 ATP), câștigat la Mastersul de la Toronto, în 2014, scor 7-5, 7-6(3).

 

Un meci de tenis chiar și încheiat în două seturi le poate provoca jucătorilor dureri mari sau situații neprevăzute. Din cauza efortului depus într-o partidă intensă, organismul poate reacționa în diverse moduri. Aflat pe locul 60 ATP, francezul Jo-Wilfried Tsonga (35 de ani) a povestit recent că a urinat sânge după finala de poveste din urmă cu șapte ani, de la Toronto. 

"După finala împotriva lui Roger, mă simțeam epuizat. Mi-aduc aminte că m-am dus la toaletă și am început să urinez sânge. M-am speriat și am chemat doctorul, care mi-a zis că o parte din fibrele musculare sunt deteriorate din cauza oboselii excesive și a stresului, iar organismul a eliminat sângele prin urină.

Nu voi uita niciodată meciurile pe care le-am avut cu Big 3 (n.r.: Roger Federer - Rafael Nadal - Novak Djokovic). Pentru mine a fost o mândrie imensă să joc împotriva lor", a mărturisit Jo-Wilfried Tsonga, pentru publiația tennisworldusa.org.


Din cele 18 partide directe, Federer a câștigat 12, în timp ce francezul în vârstă de 35 de ani doar șase confrunări. Tsonga a adunat din tenis peste 22 de milioane de dolari. Elevețianul a strâns numai din tenis 129 milioane de dolari. 

 

Sursa:         DigiSport

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...