Jump to content

"Sunt puține secrete". Adi Vasile a prefațat meciul CSM București - Vipers, transmis ÎN DIRECT, sâmbătă, de Digi Sport 1


Recommended Posts

barbosa 3

 

CSM București joacă sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, al treilea meci în șapte zile, avându-le ca adversare de această dată pe handbalistele de la Vipers Kristiansand, într-o partidă din grupele Ligii Campionilor. 


"Tigroaicele" revin în Sala Polivalentă după ce în week-end-ul trecut au fost învinse de FTC în Liga Campionilor, în deplasare, iar miercuri au câștigat contra celor de la Baia Mare în Liga Florilor Mol.

Sâmbătă, elevele lui Adi Vasile, antrenor favorit pentru postul de selecționer al reprezentativei de handbal, o întâlnesc pe Vipers, formația aflată pe locul cinci în grupă, cu trei puncte mai puțin decât CSM, dar și patru meciuri în minus.

CSM București - Vipers, sâmbătă, ora 17:00, Digi Sport 1 | Adi Vasile: "Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare și finalul de meci"
"Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic și să pot să transmit echipei această informație, astfel încât ea să și rămână în mintea jucătorului. Sunt puține secrete pe care o echipă poate să le mai aibă în fața alteia, mai ales că în ultimele sezoane ne-am întâlnit de câteva ori. În sport tot timpul va face diferența calitatea individuală a unui jucător sau calitatea unui grup de jucătoare.

Dacă m-aș gândi că norvegienii s-ar putea să obosească doar pentru că au participat la un turneu final, înseamnă că nu știm ce înseamnă antrenamentul la ei și cât se pregătesc, ce sistem bine pus la punct au în acea țară. Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare și finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor.

Fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine, este o grupă în care nimic nu este câștigat, nimic nu este pierdut în orice loc al clasamentului ai fi, este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului. Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună", a declarat Adi Vasile, antrenorul formației CSM București.

Înaintea acestei etape, CSM București ocupă locul doi în grupă, cu 11 puncte după 9 meciuri, în timp ce nordicele sunt pe cinci, cu opt puncte din 5 meciuri jucate.
Mai multe jocuri ale celor de la Vipers au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
Grupa este condusă de Rostov, cu 13 puncte după 8 meciuri disputate.

 

Sursa:           DigiSport

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...