Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 12 E / Server CS GO (15-25 E)
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Plan ca-n filme pregătit la Australian Open! 15 avioane charter din 5 oraşe ale lumii îi duc pe tenismeni la Melbourne


Recommended Posts

Avioanele au ca puncte de plecare oraşele Dubai, Doha, Singapore şi Los Angeles, iar aeronavele vor avea ocupate doar 25% dintre locuri pentru o distanţare optimă.

Australian Open se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, la Melbourne, iar Simona Halep a ajuns la Antipozi pe 14 ianuarie.

Planul pus la punct de organizatorii Australian Open

Citat

profimedia-0583340025

Protocolul COVIDSafe pus la punct de australieni ciprinde mai multe obligaţii pentru cei care vor să participe:

Fiecare participant trebuie să prezinte un test negativ la urcarea în avionul spre Asutralia

Fiecare participant va fi testat la sosire şi izolat până la venirea rezultatului

După primirea rezultatului negativ, sportivul se va putea antrena într-un mediu sigur şi controlat până la cinci ore pe zi, cu acelaşi partener în prima săptămână.

Fiecare participant şi staff-ul său vor fi supuşi zilnic testului pe perioada carantinei de 14 zile.

Azarenka a remarcat planul pus la punct de australieni pentru eliminarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19

''Am ajuns la Melbourne! Mulţumesc tuturor care au făcut acest lucru posibil. Îmi pot doar imagina câte ore de muncă şi de compromis au fost necesare ca noi să fim aici'', a declarat Victoria Azarenka.

Cei care au fost infectaţi şi s-au vindecat vor trebui să aibă o autorizaţie de călătorie, dar accesul lor în Australia va depinde de autorităţi.

Americanca Madison Keys a fost nevoită să se retragă de la Australian Open din cauza unui test pozitiv înregistrat înainte de plecare. Andy Murray, testat de asemenea pozitiv şi în izolare la locuinţa lui, are şanse mici de a juca la Melbourne, pentru că va trebui să prindă una din cursele charter . Scoţianul a jucat cinci finale la Melbourne.

Primul Grand Slam al anului va începe pe 8 februarie, cu trei săptămâni mai târziu decât în mod normal, iar jucătorii îşi vor putea face încălzirea la turneele programate cu o săptămână înainte, tot la Melbourne.

Darren Cahill s-a alăturat Simonei Halep în Australia

La o zi distanţă de sosirea Simonei Halep în Australia, antrenorul Darren Cahill s-a întâlnit cu sportiva sa şi ceilalţi membri ai staff-ului.

"Nu ştiu dacă am voie să spun unde suntem cazaţi, dar condiţiile sunt excelente. Aceasta este prima cafea din cele multe pe care le voi consuma în următoarele 14 zile", a scris darren Cahill pe rețelele de socializare.

Australianul a primit imediat replica din partea antrenorului român al Simonei, Artemon Apostu Efremov: "Pregăteşte-te… Sosim… Îţi vom răpi liniştea".

Simona Halep, 14 zile de carantină înainte de Australian Open

După cele două săptămâni de carantină, Simona Halep va debuta oficial în noul sezon la Melbourne, în cadrul unui turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 31 ianuarie - 6 februarie, transmis în direct de Digi Sport.

Cinci românce iau startul la Australian Open, dar a 6-a este şi ea la Melbourne şi aşteaptă

La finalul turneului de debut în an, Simona Halep va lua startul la Australian Open. La primul Grand Slam al anului, sportiva din România va fi a doua favorită, după reprezentanta țării gazdă și liderul mondial Ashleigh Barty.

Alături de Simo, pe tabloul principal se vor mai afla româncele Irina Begu, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Ana Bogdan. De asemenea, Mihaela Buzărnescu a zburat şi ea spre Australia din postură de Lucky Loser, şase la număr. 

În cazul în care vor apărea retrageri din rândul sportivelor calificate direct pe tabloul principal de la Australian Open, Miki va putea ocupa unul dintre aceste locuri. 

După ce va efectua carantina de 14 zile de la Melbourne, Buzărnescu va lua startul în calificările celor două turnee  WTA care vor avea loc în complexul Victoria Park, în perioadele 31 ianuarie - 6 februarie, respectiv 13-19 februarie. Ambele vor fi transmise în direct pe canalele Digi Sport.

www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...