Jump to content

BUY INTRUSII HOSTING

Server CS 1.6 32 Slots 1000 FPS 12 E / Server CS GO
More detalis Buy now

PREMIUM

10Eper month/ 20E-3 months / 30E 6 months- Donatiile voastre ajuta la intretinerea comunitatii.
More detalis Buy now

West-Boost

Pentru ca ne dorim cu interes sa ajutam la dezvoltarea serverelor de CS 1.6 din comunitatea noastra, am incheiat un parteneriat cu WEST-BOOST.RO, prin care oferim reduceri exclusive la boost.
Buy now

Simona Halep, mai norocoasă decât Sorana Cîrstea! Vestea dată de organizatorii Australian Open


Recommended Posts

Simona Halep își poate continua pregătirea pentru Australian Open fără emoții - organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat că nu există niciun jucător infectat cu coronavirus din rândul celor aflați în carantină în orașul Adelaide, grup în care se află și românca clasată pe locul 2 în lume. 

Citat

2020 Australian Open - Day 4

Simona a efectuat testul la sosirea în Australia, iar rezultatul este unul negativ. Dubla câștigătoare de Grand Slam este de joi la Adelaide unde va participa și la un turneu demonstrativ alături de alte vedete precum Rafa Nadal, Serena Williams și Novak Djokovic. 

Cei care sunt în izolare la Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill, par mult mai norocoși decât cei de la Melbourne, acolo unde este Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, obligată să stea închisă în hotel după depistarea mai multor cazuri de COVID-19

Ea a răbufnit după restricțiile impuse de organizatori la apariția primelor cazuri de COVID-19 odată cu debarcarea primilor participanți. 

Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu, este "vinovatul" pentru izolarea timp de două săptămâni a 23 de jucători, printre care Sorana Cîrstea, Angelique Kerber și, bineînțeles, Bianca Andreescu.

"Unii pretind că facem mofturi. Eu nu am probleme să stau 14 zile în cameră și să mă uit la filme. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, e ca o vacanță. Dar ce nu putem face este să jucăm după ce-am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, de fapt, nu regula izolării", a scris Sorana, pe Twitter.

People complaining we are entitled. I have no issues to stay 14 days in the room watching netflix. Believe me this is a dream come true, holiday even. What we cant do is COMPETE after we have stayed 14 days on a couch. This is the issue,not the quarantine rule.

— Sorana Cirstea (@sorana_cirstea) January 16, 2021

Cinci tenismene din România sunt pe tabloul principal în proba de simplu: Simona Halep, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan.

www.digisport.ro - sursa

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...