Jump to content

Wozniacki provoacă o controversă la Miami Open. Anunțul organizatorilor


Recommended Posts

  • Moderators

carolina woziacki

Directorul turneului Miami Open, James Blake, a dat publicităţii un comunicat în care afirmă că nici membrii staffului turneului, nici cei ai WTA şi nici reprezentanţii forţelor de ordine nu au fost martori la ameninţări adresate danezei Caroline Wozniacki, în meciul cu Monica Puig, și nici nu au fost informaţi despre o asemenea situaţie.

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki a acuzat sâmbătă că i-a fost amenințată familia, iar ea personal a fost jignită din tribune de spectatori. Ea a scris, sâmbătă, pe Twitter, că încurajează mereu fanii să îşi susţină favoriţii, însă la meciul său cu Monica Puig, din turul doi al turneului Miami Open, s-au depăşit anumite limite, unii spectatori jignind-o şi ameninţându-i familia.

„Seara trecută am pierdut un meci greu în faţa Monicăi Puig, o adversară dificilă şi o prietenă, la Miami Open. Sunt conştientă că tenisul este un joc al victoriilor şi înfrângerilor. Însă în timpul meciului persoane din public mi-au ameninţat familia, le-au dorit moartea mamei şi tatălui meu, m-au făcut în feluri pe care nu le pot reda aici şi le-au spus nepoatei şi nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, să stea jos şi să tacă naibii din gură”, a povestit daneza. Ea a acuzat că „în tot acest timp personalul de ordine nu a făcut nimic pentru a preveni un astfel de comportament şi chiar l-a acceptat”.


„Îi încurajez mereu pe fani să îşi susţină jucătoarea favorită şi îmi prieşte o atmosferă provocatoare, însă atunci când anumite limite sunt depăşite tenisul devine urât pentru ambele competitoare. Sper că Miami Open va trata cu seriozitate această situaţie, pentru că este un exemplu oribil pentru generaţia următoare de jucătoare şi fani. Îi doresc success Monicăi pentru restul turneului. Cu dragoste, Caroline”, se încheie mesajul sportivei daneze.

Nimeni nu a văzut nimic, nimeni nu a reclamat nimic, spune, în replică, directorul turneului Miami Open.

„Securitatea jucătorilor este prioritatea noastră numărul 1. Seara trecută, meciul dintre Caroline şi Monica s-a desfăşurat în faţa unui public înflăcărat şi zgomotos. Eu cred că nimeni nu ar trebui să îndure niciun fel de abuz pe teren, noi facem totul pentru a oferi un mediu sigur şi corect. În timpul meciului, am avut în tribune stafful turneului şi cel al WTA, precum şi forţele de securitate. Ei nu au fost martori şi nici nu li s-au semnalat ameninţări la adresa jucătoarelor sau familiilor lor. Dacă am fi fost informaţi, situaţia ar fi fost rezolvată imediat", a declarat James Blake, directorul turneului, într-un comunicat.

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 0-6, 6-4, 6-4, de Monica Puig din Puerto Rico, locul 82 WTA, în manşa a doua a Miami Open. În urma acestui rezultat, diferenţa dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Wozniacki este în clasamentul „live” de 1.350 de puncte. Finalistă a ediţie trecute, Wozniacki, direct acceptată în manşa a doua, a părăsit turneul din Florida, în urma unui meci care a durat o oră şi 55 de minute.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...