Jump to content

Dilema Irinei Begu după finala ratată de la WTA Praga! ”Trebuie să iau o decizie!”


Recommended Posts

 Irina Begu (29 de ani, locul 82 WTA) a dat tot ce a putut pe teren, în semifinala turneului de la Praga, însă nu a fost suficient pentru a o învinge pe Simona Halep (28 de ani, locul 3 WTA).
irina begu

Begu a vorbit, mai apoi în exclusivitate cu Gabi Morariu, pentru Digi Sport, despre confruntarea cu principala favorită a turneului din Cehia.

Concluziile Irinei Begu după semifinala cu Simona Halep de la WTA Praga
Irina Begu a jucat două meciuri în cursul zilei de sâmbătă: mai întâi a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-2, 4-6, 6-2, iar apoi a pierdut semifinala cu Simona Halep. A fost cel mai bun turneu WTA al Irinei din 2018 încoace.

”Au fost meciuri foarte lungi și din păcate programul nu m-a favorizat la acest turneu. Per total, a fost o săptămâna foarte bună. Fizic sunt obosită, dar mă bucur că am reușit să fac câteva meciuri foarte bune”, a spus Begu, pentru Digi Sport.
reușit să se impună mai ușor.

”Meciurile cu Simona sunt întotdeauna foarte grele. E o jucătoare de top, iar nivelul ei e unul foarte ridicat. Ne știm foarte bine, practim știam ce să ne așteptăm una de la cealaltă, însă mereu e dificil să joc împotriva ei”, a mai spus Irina.

Irina Begu a dezvăluit dilema ei după finala ratată de la WTA Praga
După ce a participat la Palermo și Praga, Irina urmează să se decidă când va pleca spre Statele Unite. La finalul săptămânii viitoare începe turneul de la New York, transmis în direct de Digi Sport.

”Mă întorc în țară și voi lua decizia împreună cu echipa mea dacă plec imediat în America. Sunt la limită cu timpul, calificările pentru turneul de la NY, cel care ține locul celui de la Cincinnati, încep joi, iar eu ar trebui să fiu duminică acolo.

Sursa

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...