Jump to content

Iulian.

Members
 • Posts

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Iulian. last won the day on July 17 2021

Iulian. had the most liked content!

6 Followers

About Iulian.

 • Birthday 06/12/2001

Recent Profile Visitors

1,058 profile views

Iulian.'s Achievements

449

Reputation

 1. Felicitări pentru avatare ! Mulțumim pentru ajutor și implicare! Good job !
 2. Prea fain, mulțumesc mult !
 3. Super misto, mulțumim mult ! @SeNzoR
 4. Ce lucrare doriti? ( Banner, Iconite, RankBars, Avatar pentru server, Semnatura pentru server, etc ) : rankbars Ce culori ai dori sa contina lucrarea/lucrarile?: în funcție de grade ( founder roșu ..etc ) Pentru ce server doresti lucrarea/lucrarile?: RESPAWN.INTRUSII.RO Tematica lucrarii: Daca e vorba de rankbars, pentru ce grade?: FOUNDER , OWNER , ADMINISTRATOR , MODERATOR , PREMIUM MEMBER , V.I.P , SLOT Alte informatii importante: SA ÎNCEAPĂ DISTRACTIAAAAA
 5. Și tu ai grad de designer aici. Am văzut ca te pricepi la chestii mai complicate decât a face un logo. De ce nu-l faci singur dacă tot nu îți plac astea pe care ți le-au oferit băieții ?
 6. Evitati postarea unui articol care a fost postat deja. In aceasta categorie vor fi postate topicuri care au legatura cu cele mai noi modele/actualizari ale telefoanelor. Daca este posibil, se poate adauga si o poza/videoclip legat de acest hardware. Indiferent de grad, orice persoana are dreptul la 5 posturi pe zi. Sursa trebuie mentionata la sfarsitul/inceputul topicului.
 7. Evitati postarea unui articol care a fost postat deja. In aceasta categorie vor fi postate topicuri care au legatura cu tipuri noi/vechi de calculatoare sau laptopuri. Daca este posibil, se poate adauga si o poza/videoclip legat de acest hardware. Indiferent de grad, orice persoana are dreptul la 5 posturi pe zi. Mentionarea sursei ramane la alegerea persoanei care realizeaza topicul.
 8. Dupa cum reiese din titlu, utilizatorii @ Intrusii pot sa-si publice setup-ul pe care il folosesc. Sunt doua metode prin care puteti posta: -urmarind modelul urmator: Headphones: Monitor/monitoare: Mouse: CPU: RAM: Motherboard: PSU(power supply): PC Case: Keyboard: Storage: GPU: -sau postand o simpla poza cu setup-ul lor. Puteti posta si mai multe detalii daca doriti/cunoasteti. Regula acestui post: Evitati double post - ex: Frumos setup 'x' (daca doriti sa complimentati pe cineva folositi sistemul de "react" lasand un like etc), acesta fiind permis doar daca v-ati schimbat setup-ul si doriti sa-l faceti public urmarind modelul sau o simpla poza.
 9. Evitati postarea unui articol care a fost postat deja. In aceasta categorie vor fi postate topicuri care au legatura cu diferite programe de software noi sau vechi. Daca este posibil, se poate adauga si o poza/videoclip legat de acest hardware. Indiferent de grad, orice persoana are dreptul la 5 posturi pe zi. Sursa trebuie mentionata la sfarsitul/inceputul topicului.
 10. Prin software, soft sau rareori si ,,logicial" se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau şi cumpărat din comerț de-a gata. Prin contrast, cuvântul hardware deaemnează partea fizică a calculatorului sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus şi datele care trebuiesc prelucrate. Uneori şi aceste date sunt considerate a face parte din software. Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formată din sistem de operare, drivere şi programe de aplicație. În anumite cazuri speciale părți din software se înglobează din construcție în hardware - prin folosirea de circuite integrate preprogramate. În unele domenii, prin software se înțeleg în primul rând datele cu care lucreaza aparatele sau calculatoarele, cum ar fi imaginile digitalizate, sunete sI piese muzicale, clipuri video şi multe alte date asemănătoare. În caz extrem, până şi purtătorii fizici de date sau "mediile" sunt considerate a fi "software", ca de exemplu discurile optice de tip CD şi DVD, casetele video VHS, casetele audio ş.a. Un termen înrudit dar distinct este firmware-ul, numit si microprogram sau microcod.
×
×
 • Create New...