Jump to content

Iulian.

Members
 • Posts

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Iulian. last won the day on July 17

Iulian. had the most liked content!

6 Followers

About Iulian.

 • Birthday 06/12/2001

Recent Profile Visitors

760 profile views

Iulian.'s Achievements

448

Reputation

 1. Felicitări pentru avatare ! Mulțumim pentru ajutor și implicare! Good job !
 2. Prea fain, mulțumesc mult !
 3. Super misto, mulțumim mult ! @SeNzoR
 4. Ce lucrare doriti? ( Banner, Iconite, RankBars, Avatar pentru server, Semnatura pentru server, etc ) : rankbars Ce culori ai dori sa contina lucrarea/lucrarile?: în funcție de grade ( founder roșu ..etc ) Pentru ce server doresti lucrarea/lucrarile?: RESPAWN.INTRUSII.RO Tematica lucrarii: Daca e vorba de rankbars, pentru ce grade?: FOUNDER , OWNER , ADMINISTRATOR , MODERATOR , PREMIUM MEMBER , V.I.P , SLOT Alte informatii importante: SA ÎNCEAPĂ DISTRACTIAAAAA
 5. Și tu ai grad de designer aici. Am văzut ca te pricepi la chestii mai complicate decât a face un logo. De ce nu-l faci singur dacă tot nu îți plac astea pe care ți le-au oferit băieții ?
 6. -LEADER- Asasinu -CO LEADER- kTn Pepx -MEMBRU- YCaaann mr.franta
 7. Evitati postarea unui articol care a fost postat deja. In aceasta categorie vor fi postate topicuri care au legatura cu cele mai noi modele/actualizari ale telefoanelor. Daca este posibil, se poate adauga si o poza/videoclip legat de acest hardware. Indiferent de grad, orice persoana are dreptul la 5 posturi pe zi. Sursa trebuie mentionata la sfarsitul/inceputul topicului.
 8. Evitati postarea unui articol care a fost postat deja. In aceasta categorie vor fi postate topicuri care au legatura cu tipuri noi/vechi de calculatoare sau laptopuri. Daca este posibil, se poate adauga si o poza/videoclip legat de acest hardware. Indiferent de grad, orice persoana are dreptul la 5 posturi pe zi. Mentionarea sursei ramane la alegerea persoanei care realizeaza topicul.
 9. Dupa cum reiese din titlu, utilizatorii @ Intrusii pot sa-si publice setup-ul pe care il folosesc. Sunt doua metode prin care puteti posta: -urmarind modelul urmator: Headphones: Monitor/monitoare: Mouse: CPU: RAM: Motherboard: PSU(power supply): PC Case: Keyboard: Storage: GPU: -sau postand o simpla poza cu setup-ul lor. Puteti posta si mai multe detalii daca doriti/cunoasteti. Regula acestui post: Evitati double post - ex: Frumos setup 'x' (daca doriti sa complimentati pe cineva folositi sistemul de "react" lasand un like etc), acesta fiind permis doar daca v-ati schimbat setup-ul si doriti sa-l faceti public urmarind modelul sau o simpla poza.

Remember that futureskill is not just a forum

Join our groups:

×
×
 • Create New...