Jump to content

inocent

Administrators
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Time Online

  8h 41m 17s

inocent last won the day on August 14

inocent had the most liked content!

Community Reputation

231 Good

7 Followers

Recent Profile Visitors

363 profile views
 1. Model Nume in-game: Näzgúl Rol jucat: mid/jg Vârstă: 20 Divize Flex Gold4 Divizie Solo/Duo: Platina2 De câți jucători ai nevoie?: 1 ,2 nu conteza Link cont LoL https://eune.op.gg/summoner/userName=Näzgúl
 2. Nume: Vârsta: Contact: De ce doreşti designer?: O creatie facuta de tine ce să contină Intrusii.Ro: Link portofoliu ( OBLIGATORIU ) CERINTE Minim 20 de posturi. Fară puncte WARN!
 3. Aceasta categorie este destinata exclusiv serverelor din comunitatea "Intrusii" ce doresc anumite elemente de design pentru serverul sau categoriile serverului lor. Regulamentul sectiunii: Serverul respectiv trebuie neaparat sa faca parte din comunitatea Intrusii. Serverele sau lucrarile pentru serverele externe nu vor fi luate in considerare. Fiecare detinator de server poate face o cerere de lucrare la 2 saptamani (Daca aveti nevoie de mai multe lucrari, afisati-le in acelasi topic) Incercati sa fiti cat mai expliciti in cererile ce le faceti si spuneti exact ceea ce doriti, sa explicati fiecare detaliu ce il vreti de la lucrarile noastre. Nu cereti inlaturarea unui text de pe o imagine si inlocuirea acestuia. Calitatea va fi egala cu 0 si copiatul nu e o idee tocmai buna. Preferam sa facem ceva "asemanator" cu ceea ce doriti. Model cerere pentru serverele comunitatii: Ce lucrare doriti? ( Banner, Iconite, RankBars, Avatar pentru server, Semnatura pentru server, etc ) Ce culori ai dori sa contina lucrarea/lucrarile?: Pentru ce server doresti lucrarea/lucrarile?: Tematica lucrarii: Daca e vorba de rankbars, pentru ce grade?: Alte informatii importante: ***Nu acceptam cereri facute inainte ca serverul sa fie afiliat in comunitatea noastra, decat dupa. Spre exemplu, daca acum ati facut o cerere de DNS, asteptati acceptarea acesteia si realizarea categoriilor. ***Cererile facute de voi vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil, va rugam sa nu insistati in finalizarea cererii.
 4. Pentru o cerere trebuie sa aveti minim 50 de posturi pe forum sau cel putin 1 luna de vechime pe forum Saptamanal se vor rezolva doar 7 cereri (1 pe zi) se poate si mai mult ramane la latitudinea designerului Singurele lucrari ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate in Photoshop: avatare, semnaturi, userbaruri, bannere si iconite. Dar in cazurile in care designerul are buna vointa si doreste sa faca si animatie se accepta. (Nu se discuta de ce un utilizator a primit si voi nu, echipa de design isi rezerva timpul lor liber pentru a rezolva cererile) Termenul este de 14 zile (2 saptamani ) pentru a face o noua cerere fie ea semnatura/avatar/banner etc.. Nu aveti voie sa cereti doua lucrari intr-o cerere! ( Exemplu : semnatura + avatar , avatar + banner etc.) Nu ne cereti sa stergem un text si sa scriem textul dorit de voi Model Cerere Dimensiuni: Culori(culoare principala & secundara): Text: Tematica(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica]: Alte informatii: Link cu ultima cerere facuta(obligatoriu): Dimensiuni Avatar: 100x100 px; 150x150 px; 150x180 px; 150x250 px. Semnatura: Se poate incadra intre 300x150 px si 400x180 px. Banner: 88x31 px; 120x60 px; 125x125 px; 468x60 px; 728x90 px; 300x600 px. Iconita: 16x16 px; 32x32 px; 64x64 px; 128x128 px; 256x256px. Acestea sunt dimensiunile folosite cel mai des, insa la cererea clientului putem face si alte dimensiuni. ( *px = pixeli )
 5. inocent

  Reculament

  1. Numele topicului trebuie să fie de forma: "Cadou nume" 2. Nu aveţi voie să oferiţi drept cadou lucrări ce conţin altă reclamă decât cea a comunităţii noastre. 3. Nu există un model anume de respectat, pur şi simplu, deschideţi topicul, postaţi lucrarea, şi dacă vreţi să adăugaţi ceva, adăugaţi pur şi simplu. 4. Topicurile se închid atunci când cel care primeşte cadoul răspunde, sau la 24 de ore de la deschiderea acestuia. 5. Nu începeţi cu ironii la adresa celor care vă oferă cadouri, respectaţi-l şi mulţumiţi-i frumos. Nume designer : Numele persoanei care primește cadoul : Cadoul :
 6. Nume jucator : IP/Steamid : Data / ora : Motivul : Dovada :
×
×
 • Create New...