Blu3HaSky Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Bine v-am gasit in cadrul proiectului INTERVIEWS In acest interviu suntem alaturi de @HEISENBERG @Blu3HaSky - Bine v-am gasit la un nou interviu din cadrul proiectului INTRUSII ! Numele meu este Andrei iar astazi vom participa la un nou interviu MARCA INTRUSII. Il avem alaturi de noi pe Heisenberg. Salutare si bine te-am gasit. @HEISENBERG - Salutare. @Blu3HaSky - Care este numele din spatele acestui pseudonim, câți ani ai și de unde ești ? @HEISENBERG - Andrei, 30, Timișoara. @Blu3HaSky - Incantat Andrei, ce studii ai, unde lucrezi în prezent și unde ți-ar plăcea să o faci in viitor? @HEISENBERG - Ca si studii: masterat in informatica. Lucrez pentru o firma farmaceutica din Elvetia. Pe viitor as vrea sa ma axez full-time pe SRL. @Blu3HaSky - Mult succes in tot ceea ce faci. Care este principala ta activitate in timpul liber? @HEISENBERG - Multumesc, la fel. In mare parte, gaming. @Blu3HaSky - : Ce gen/genuri de muzica iti place sa asculti? @HEISENBERG - In general, muzica electronica @Blu3HaSky - Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? (Vacanta). @HEISENBERG - : In momentul de fata, cel mai mult mi-as dori sa calatoresc prin Australia. @Blu3HaSky - Te consideri o persoana dinamica care s-ar descurca indiferent de situație ? @HEISENBERG - Da @Blu3HaSky - Ce înseamnă pentru tine cuvântul "acasă" ? @HEISENBERG - Locul unde ma simt cel mai confortabil. Intrebari din mediul ONLINE @Blu3HaSky - Am aflat destule lucruri noi și interesante despre viața ta cotidiana, să trecem la locul unde eu te-am cunoscut, viața online. Cand ai folosit pentru prima data PC-ul ? @HEISENBERG - : In 1996, cand aveam 3 ani. M-a invatat tatal meu sa ma joc Wolfenstein 3D. @Blu3HaSky - Consideri că se pot lega prietenii cu oamenii din mediul on-line? @HEISENBERG - Da. Am jucat foarte mult timp SA:MP, unde am legat prietenii cu cativa baieti din Cluj. Ne vedem in fiecare an la UNTOLD si inca pastram legatura. @Blu3HaSky - Ce tare, pot sustine asta, spune-mi te rog, cum ai aflat de intrusii? @HEISENBERG - De pe gametracker. @Blu3HaSky - Spune-mi ce jocuri ti-au placut cel mai mult sau activitatea cea mai multa pe care ai avut-o ONLINE. @HEISENBERG - Ca jocuri online: CS 1.6, SA:MP, Quake, Minecraft si multe altele, nu-mi vin acum in minte. Alte jocuri single player: seria Gothic, seria Half-Life, seria Borderlands, Witcher 3 si Red Dead Redemption 2. @Blu3HaSky - In momentul de fata stiu ca joci pe CS.INTRUSII.RO, spune-mi parerea ta despre server. @HEISENBERG - Am inceput sa joc Counter-Strike in 2000. Pot spune ca am jucat pe sute de servere, dar aici am intalnit cei mai de treaba oameni. Deci, e cel mai tare server. @Blu3HaSky - Ai avut pana acum conflicte pe server sau TS3 ? @HEISENBERG - Pe TS3, nu. Pe server, o singura data. Intrebari cu si despre logica sau bine prinse in cursa @Blu3HaSky - Am aflat cateva detalii despre tine si despre mediul online in care existi. Va urma o serie de intrebari puse random si voi incepe cu : O pisică albă urcă într-un copac. Cum coboară @HEISENBERG - Tot alba. @Blu3HaSky - Am intrebat 100 de intrusi : Te afli într-o mașină, chiar înaintea trecerii de pietoni pe care traversează o bătrână și un copil. Ce calci mai întâi? @HEISENBERG - Frana. @Blu3HaSky - Poate stii, poate nu, dar : Care este cel mai lung fluviu din Europa? @HEISENBERG - Volga. @Blu3HaSky - Ma intrebam cate condimente sau mai ales cate continente există pe Pământ? @HEISENBERG - Condimente, fara numar. Intreaba un indian. Continente: 7. @Blu3HaSky - Îți mulțumesc pentru timpul acordat și amabilitatea de a-mi răspunde întrebărilor, dar si pentru cuvintele frumoase din acest interviu.Aici este finalul acestui interviu, Andrei. Daca mai ai ceva de adaugat esti liber sa o faci, ai cuvantul, prieten drag. @HEISENBERG - O seara minunata si spor la joaca! Mi-a facut placere, succes in continuare! Acesta a fost interviul realizat de catre @Blu3HaSky & @HEISENBERG Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre @HEISENBERG. Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 5? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemernic Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigionymus Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts