Jump to content

Interviu - Heisenberg

Blu3HaSky

Recommended Posts

A9nXfmE.png

Bine v-am gasit in cadrul proiectului INTERVIEWS

In acest interviu suntem alaturi de @HEISENBERG

@Blu3HaSky - Bine v-am gasit la un nou interviu din cadrul proiectului INTRUSII ! Numele meu este Andrei iar astazi vom participa la un nou interviu  MARCA INTRUSII.  Il  avem alaturi de noi pe  Heisenberg.  Salutare si bine te-am gasit.

@HEISENBERG -  Salutare.

@Blu3HaSky -  Care este numele din spatele acestui pseudonim, câți ani ai și de unde ești ?

@HEISENBERG - Andrei, 30, Timișoara.

@Blu3HaSky - Incantat Andrei, ce studii ai, unde lucrezi în prezent și unde ți-ar plăcea să o faci in viitor?

@HEISENBERG -   Ca si studii: masterat in informatica. Lucrez pentru o firma farmaceutica din Elvetia. Pe viitor as vrea sa ma axez full-time pe SRL.

@Blu3HaSky - Mult succes in tot ceea ce faci. Care este principala ta activitate in timpul liber?

@HEISENBERG -  Multumesc, la fel. In mare parte, gaming.

@Blu3HaSky - : Ce gen/genuri de muzica iti place sa asculti?

@HEISENBERG -  In general, muzica electronica

@Blu3HaSky -  Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? (Vacanta).

@HEISENBERG -  : In momentul de fata, cel mai mult mi-as dori sa calatoresc prin Australia.

@Blu3HaSky -  Te consideri o persoana dinamica care s-ar descurca indiferent de situație ?

@HEISENBERG - Da

@Blu3HaSky -   Ce înseamnă pentru tine cuvântul "acasă" ?

@HEISENBERG -   Locul unde ma simt cel mai confortabil.

• Intrebari din mediul ONLINE 

@Blu3HaSky -  Am aflat destule lucruri noi și interesante despre viața ta cotidiana,  să trecem la locul unde eu te-am cunoscut, viața online. Cand ai folosit pentru prima data PC-ul  ? 

@HEISENBERG -  : In 1996, cand aveam 3 ani. M-a invatat tatal meu sa ma joc Wolfenstein 3D.

@Blu3HaSky -  Consideri că se pot lega prietenii cu oamenii din mediul on-line?

@HEISENBERG -   Da. Am jucat foarte mult timp SA:MP, unde am legat prietenii cu cativa baieti din Cluj. Ne vedem in fiecare an la UNTOLD si inca pastram legatura.

@Blu3HaSky -  Ce tare, pot sustine asta, spune-mi te rog, cum ai aflat de intrusii?

@HEISENBERG - De pe gametracker.

@Blu3HaSky - Spune-mi ce jocuri ti-au placut cel mai mult sau activitatea cea mai multa pe care ai avut-o ONLINE.

@HEISENBERG -   Ca jocuri online: CS 1.6, SA:MP, Quake, Minecraft si multe altele, nu-mi vin acum in minte. Alte jocuri single player: seria Gothic, seria Half-Life, seria Borderlands, Witcher 3 si Red Dead Redemption 2.

@Blu3HaSky - In momentul de fata stiu ca joci pe CS.INTRUSII.RO, spune-mi parerea ta despre server.

@HEISENBERG -  Am inceput sa joc Counter-Strike in 2000. Pot spune ca am jucat pe sute de servere, dar aici am intalnit cei mai de treaba oameni. Deci, e cel mai tare server.

@Blu3HaSky - Ai avut pana acum conflicte pe server sau TS3 ? 

@HEISENBERG -   Pe TS3, nu. Pe server, o singura data.

• Intrebari cu si despre logica sau bine prinse in cursa

@Blu3HaSky -  Am aflat cateva detalii despre tine si despre mediul online in care existi. Va urma o serie de intrebari puse random si voi incepe cu : O pisică albă urcă într-un copac. Cum coboară

@HEISENBERG -  Tot alba.

@Blu3HaSky - Am intrebat 100 de intrusi : Te afli într-o mașină, chiar înaintea trecerii de pietoni pe care traversează o bătrână și un copil. Ce calci mai întâi?

@HEISENBERG -  Frana.

@Blu3HaSky -  Poate stii, poate nu, dar : Care este cel mai lung fluviu din Europa?

@HEISENBERG -   Volga.

@Blu3HaSky -  Ma intrebam cate condimente sau mai  ales cate continente există pe Pământ?

@HEISENBERG -  Condimente, fara numar. Intreaba un indian. Continente: 7.

@Blu3HaSky -   Îți mulțumesc pentru timpul acordat și amabilitatea de a-mi răspunde întrebărilor, dar si pentru cuvintele frumoase din  acest interviu.Aici este finalul acestui interviu, Andrei. Daca mai ai ceva de adaugat esti liber sa o faci, ai cuvantul, prieten drag.

@HEISENBERG -   O seara minunata si spor la joaca! Mi-a facut placere, succes in continuare!

•  Acesta a fost interviul realizat de catre @Blu3HaSky & @HEISENBERG
  • Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre @HEISENBERG.
  •   Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 5?

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...